Met wie wil je Spreekuur.nl gebruiken?

Goed online advies van jouw huisarts

Heb je behoefte aan advies van jouw huisarts zonder bezoek aan de praktijk? Via Spreekuur.nl kan de huisarts goed online advies geven, omdat je alvast informatie deelt over jouw klacht, zoals een foto. Uiterlijk de volgende werkdag reageert de arts. Spreekuur.nl is veilig en werkt gemakkelijk. Al meer dan 25.000 Nederlanders hebben het gebruikt. Beschikbaar in regio's: Amersfoort, Barneveld en Drenthe.

Start direct Bekijk de video
Home header mockup
×
Cta icon 1

100% vergoed
door jouw zorgverzekeraar

Cta icon 2

Wanneer het jou uitkomt
een vraag stellen

Cta icon 5

Later teruglezen
van jouw advies

Cta icon 3

Recept
voor apotheek

Jouw huisarts via Spreekuur.nl

Jouw huisarts via Spreekuur.nl

Je kunt zowel overdag als 's nachts jouw niet-dringende vraag delen als jou huisarts met Spreekuur.nl werkt. Klik op jouw mobiel of tablet op ‘Start direct’ en je kunt meteen aan de slag. Je maakt eenmalig een account aan, je beantwoordt veilig vragen over jouw gezondheid en over jouw klacht en je deelt een foto . Zo kan de huisarts de volgende werkdag goed voorbereid online advies geven. Als het nodig is, dan vraagt de arts om te beeldbellen. 


Waar je ook bent

Je kunt Spreekuur.nl overal veilig gebruiken; bijvoorbeeld vanuit huis of op je werk. Omdat je niet naar de praktijk hoeft te gaan, is het contact met de huisarts in te passen in jouw dagelijkse bezigheden.

Waar je ook bent

Sms bij reactie

Je ontvangt een sms als er via chat is gereageerd op jouw vraag. Dit voorkomt dat je onnodig moet inloggen om te kijken of de huisarts al heeft gereageerd op jouw vraag.


Sms bij reactie

Teruglezen advies

Soms onthoud je niet alles wat jouw huisarts je heeft verteld. Met Spreekuur.nl kun je altijd alle adviezen van de huisarts later nog eens teruglezen.

Teruglezen advies

Verschillende organisaties ondersteunen Spreekuur.nl

Klant logo
Klant logo
Klant logo
Klant logo
Klant logo

Top 3 veelgestelde vragen

Misschien heb ik het coronavirus. Kan mijn huisarts me helpen via Spreekuur.nl?

Als jouw huisarts Spreekuur.nl gebruikt dan kan dat. Online contact met de huisarts via Spreekuur.nl heeft zelfs de grote voorkeur, omdat dan de kans op besmetting van andere mensen beperkt blijft. De huisarts kan meestal goed op afstand advies geven, omdat je een uitgebreide vragenlijst over jouw coronaklachten beantwoordt en omdat je foto’s kunt delen. Beeldbellen is ook mogelijk. 

Kan ik Spreekuur.nl gebruiken in mijn regio?

Je kunt Spreekuur.nl gebruiken met jouw huisartsenpraktijk als je in Drenthe of (in de omgeving van) Amersfoort en Barneveld woont en als jouw huisarts het ook gebruikt. Klik hier voor het overzicht van deelnemende huisartsenpraktijken.

Je kunt Spreekuur.nl gebruiken met de huisartsenpost als je in Drenthe of (in de omgeving van) Amersfoort, Barneveld, Rotterdam, Ede, Nijmegen of Boxmeer woont. Klik hier voor meer informatie.

Moet ik voor Spreekuur.nl betalen?

Nee. Een online advies van jouw huisarts via Spreekuur.nl wordt 100% vergoed. Wel is er soms een eigen bijdrage voor de medicijnen die de huisarts voorschrijft. Dit is ook zo bij een gewoon bezoek aan jouw huisarts.

Laatste nieuws

Via Spreekuur.nl nu ook een volledig online consult voor kinderen
Laatste nieuws

Via Spreekuur.nl nu ook een volledig online consult voor kinderen

Spreekuur.nl start als eerste in Nederland met een volledige online consult bij de huisarts voor kinderen vanaf zes maanden. Bij huidklachten kunnen ouders zelfs al terecht als hun kind drie maanden of ouder is.

Lees dit nieuwsbericht hier