Woon je in Drenthe en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Drenthe (Centrale Huisartsendienst Drenthe) jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct


Openingstijden digitale huisartsenpost Drenthe (Centrale Huisartsendienst Drenthe)

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Drenthe? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Drenthe (Centrale Huisartsendienst Drenthe) bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van Drenthe, bijvoorbeeld uit: Beilen, Zuidlaren, Eelde-Paterswolde, Klazienaveen, Coevorden, Roden, Meppel, Hoogeveen, Emmen en Assen. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Drenthe is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, oogklachten, keelpijn en huidklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Drenthe.

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

De digitale huisartsenpost en -praktijk Spreekuur.nl heeft ‘pijn op de borst’, ‘hartkloppingen’ en ‘kortademig/benauwd’, toegevoegd aan de klachten waarvoor patiënten digitale hulp kunnen zoeken. Doel is patiënten met deze klachten effectiever en sneller te triëren en door te verwijzen naar de juiste plek voor de juiste zorg. Inmiddels hebben de eerste patiënten het behandelgebied pijn op de borst doorlopen.

Lees dit nieuwsbericht hier