Woon je in Capelle aan den IJssel, heb je een dringende klacht en behoefte aan snel online advies van een huisarts na werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost IJsselland jou online helpen. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct


Openingstijden digitale huisartsenpost Capelle aan den IJssel

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Capelle aan den IJssel zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Capelle aan den IJssel? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Capelle aan den IJssel bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van Capelle aan den IJssel. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Capelle aan den IJssel is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, rugklachten, keelpijn en wonden. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Capelle aan den IJssel. 

Laatste nieuws

Spreekuur.nl biedt patiënten alle informatie na behalen MedMij-label
Laatste nieuws

Spreekuur.nl biedt patiënten alle informatie na behalen MedMij-label

De digitale huisartsenpost- en praktijk Spreekuur.nl heeft het MedMij-label behaald als dienstverlener in het persoonlijke domein (DVP) en is daarmee per vandaag officieel MedMij-deelnemer.

Lees dit nieuwsbericht hier