Openingstijden digitale huisartsenpost Rijnmond

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van Huisartsenposten Rijnmond zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.

Voor wie is de digitale huisartsenpost Rijnmond? 

Via Spreekuur.nl geven Huisartsenposten Rijnmond bij spoed persoonlijk advies aan inwoners van de plaatsen Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Barendrecht, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Brielle. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenposten Rijnmond zijn online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals huidklachten, coronaklachten en oogklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van Huisartsenposten Rijnmond. 

Heb je een dringende klacht en behoefte aan snel online advies van een huisarts na werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van Huisartsenposten Rijnmond jou online helpen. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

De digitale huisartsenpost en -praktijk Spreekuur.nl heeft ‘pijn op de borst’, ‘hartkloppingen’ en ‘kortademig/benauwd’, toegevoegd aan de klachten waarvoor patiënten digitale hulp kunnen zoeken. Doel is patiënten met deze klachten effectiever en sneller te triëren en door te verwijzen naar de juiste plek voor de juiste zorg. Inmiddels hebben de eerste patiënten het behandelgebied pijn op de borst doorlopen.

Lees dit nieuwsbericht hier