Woon je in Rotterdam Noord en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Rotterdam Noord jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct


Openingstijden digitale huisartsenpost Rotterdam Noord

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Rotterdam Noord zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Rotterdam Noord? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Rotterdam Noord bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van Rotterdam Noord. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Rotterdam Noord is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, rugklachten, keelpijn en huidklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Rotterdam Noord. 

Laatste nieuws

Spreekuur.nl biedt patiënten alle informatie na behalen MedMij-label
Laatste nieuws

Spreekuur.nl biedt patiënten alle informatie na behalen MedMij-label

De digitale huisartsenpost- en praktijk Spreekuur.nl heeft het MedMij-label behaald als dienstverlener in het persoonlijke domein (DVP) en is daarmee per vandaag officieel MedMij-deelnemer.

Lees dit nieuwsbericht hier