Woon je in Rotterdam Zuid en heb je een dringende klacht buiten werktijd? Binnen 30 minuten kan een huisarts van huisartsenpost Rotterdam Zuid jou online advies geven. Je beantwoordt eerst digitaal vragen over jouw klacht en je deelt een foto. De arts reageert dan binnen een half uur via chat of als het nodig is via beeldbellen. 

Start direct 


Openingstijden digitale huisartsenpost Rotterdam Zuid

Heb je snel behoefte aan advies van een huisarts? De huisartsen van huisartsenpost Rotterdam Zuid zijn online bereikbaar via Spreekuur.nl op de volgende dagen en tijdstippen:

  • Maandag tot en met vrijdag van 17.00 uur - 21.30 uur.
  • Zaterdag en zondag van 8.00 uur - 21.30 uur.


Voor wie is de digitale huisartsenpost Rotterdam Zuid? 

Via Spreekuur.nl geeft huisartsenpost Rotterdam Zuid bij dringende klachten persoonlijk advies aan inwoners van Rotterdam Zuid en Barendrecht. Check hier met jouw postcode of jij gebruik kunt maken van Spreekuur.nl.

Huisartsenpost Rotterdam Zuid is online beschikbaar voor verschillende klachtgebieden, zoals coronaklachten, rugklachten en oogklachten. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen er terecht voor online advies van een dokter van huisartsenpost Rotterdam Zuid. 

Laatste nieuws

Digitale huisartsenpost nu ook in Drenthe
Laatste nieuws

Digitale huisartsenpost nu ook in Drenthe

Ook de huisartsen van de huisartsenpost in Drenthe zijn nu online bereikbaar voor hun patiënten. “Met deze digitale huisartsenpost krijgen patiënten bij spoedvragen snel toegang tot zorg vanuit huis”, aldus Yoeri Zuidwijk, huisarts en bestuurslid van Drentse Huisartsen.

Lees dit nieuwsbericht hier