Hoe werkt Spreekuur.nl?

Spreekuur.nl is erg makkelijk te gebruiken. Vraag snel advies aan de online huisarts voor jezelf of voor je kind. Ben je mantelzorger? Ook dan kun je advies vragen.

Zo werkt Spreekuur.nl:

  1.  Ga naar de website van jouw huisarts of de huisartsenpost bij jou in de buurt.
  2. Klik op Spreekuur.nl en start direct
  3. Heb je al een account van Spreekuur.nl? Log dan in. Als je Spreekuur.nl voor het eerst gebruikt, maak dan eerst een account aan door te klikken op ‘ik ben nieuw’.
  4. Na het inloggen geef je antwoord op de vragen. De vragen gaan over jouw gezondheid en over jouw klacht. Zo kan de online huisarts je goed advies geven.
  5. Je krijgt een sms-bericht op je mobiel wanneer de online huisarts heeft gereageerd. Is het ochtend of middag? En is het een doordeweekse dag? Dan reageert je eigen huisarts. Hij of zij doet dat uiterlijk de volgende werkdag. In de avond of het weekend reageert een andere huisarts van de huisartsenpost. Dat gebeurt binnen 30 minuten.

Denk je dat er met spoed iemand naar je situatie moet kijken?

We kunnen je daar online niet mee helpen. Bel in levensbedreigende situaties direct 112. Spoed, maar niet levensbedreigend? Bel op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 jouw eigen huisarts. Is jouw eigen huisarts gesloten? Bel dan de huisartsenpost bij jou in de buurt.

Laatste nieuws

Spreekuur.nl nog makkelijker in gebruik

Laatste nieuws

Spreekuur.nl nog makkelijker in gebruik

Is het je opgevallen? Spreekuur.nl heeft een fris nieuw jasje. De website is hierdoor nog makkelijker te gebruiken. Het is nu eenvoudiger dan ooit om vragen te stellen aan je huisarts of de huisartsenpost bij jou in de buurt.

Lees dit nieuwsbericht hier