Is jouw vraag niet dringend?

Dan kun je 24 uur per dag online advies vragen aan jouw eigen huisarts via Spreekuur.nl.

Is het ochtend of middag en is het een doordeweekse dag?

Dan reageert je eigen huisarts. Hij of zij doet dat uiterlijk de volgende werkdag. In de avond of het weekend reageert een andere huisarts van de huisartsenpost. Dat gebeurt binnen 30 minuten.

Is jouw vraag dringend en is het avond of weekend?

Dan kun je online advies vragen aan de huisartsenpost bij jou in de buurt via Spreekuur.nl. Je krijgt dan binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Dat gebeurt op een veilige manier via een chat of beeldbellen.

Is er spoed?

We kunnen je daar online niet mee helpen. Bel in levensbedreigende situaties direct 112. Spoed, maar niet levensbedreigend? Bel op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 jouw eigen huisarts. Is jouw eigen huisarts gesloten? Bel dan de huisartsenpost bij jou in de buurt.

Spreekuur.nl is online én persoonlijk. Je kunt Spreekuur.nl gebruiken vanaf elke plek die je wilt, zoals thuis of op je werk. Je hoeft dus niet naar de huisarts toe. Geen wachttijd aan de telefoon of in de wachtkamer. Spreekuur wordt 100% vergoed (als je verzekerd bent). Je kunt ook zelf metingen doorgeven en bijhouden en ook kun je zelf je medisch dossier inzien.

Download de app, om gemakkelijk op elk moment van de dag advies aan te vragen en te werken aan je gezondheid.

Behandelgebieden Spreekuur.nl

klik hier voor het overzicht van de behandelgebieden!

Voor wie is Spreekuur.nl?

  • Volwassenen (16 +) en kinderen > 6 mnd (uitzondering: huidklachten vanaf 3 mnd)
  •  Minder urgente spoedzorg (U3 t/m U5 en soms ook U2)


Laatste nieuws

Proef met digitale huisartsenpost Nijmegen en Boxmeer succesvol

Laatste nieuws

Proef met digitale huisartsenpost Nijmegen en Boxmeer succesvol

De proef met de digitale huisartsenpost in de regio Nijmegen en Boxmeer blijkt succesvol. Daardoor kunnen de ruim 447.000 inwoners van regio Nijmegen en Boxmeer op vrijdagavond, zaterdag en zondag hun spoedeisende zorgvragen digitaal (chatfunctie, zo nodig ondersteund met beeld) stellen aan de huisartsen-spoedposten Nijmegen en Boxmeer. Ongeveer 3800 inwoners van regio Nijmegen/Boxmeer maakten er al gebruik van en naar tevredenheid.

Lees dit nieuwsbericht hier