Is jouw vraag niet dringend?

Dan kun je 24 uur per dag online advies vragen aan jouw eigen huisarts via Spreekuur.nl.

Is het ochtend of middag en is het een doordeweekse dag?

Dan reageert je eigen huisarts. Hij of zij doet dat uiterlijk de volgende werkdag. In de avond of het weekend reageert een andere huisarts van de huisartsenpost. Dat gebeurt binnen 30 minuten.

Is jouw vraag dringend en is het avond of weekend?

Dan kun je online advies vragen aan de huisartsenpost bij jou in de buurt via Spreekuur.nl. Je krijgt dan binnen 30 minuten antwoord op je vraag. Dat gebeurt op een veilige manier via een chat of beeldbellen.

Is er spoed?

We kunnen je daar online niet mee helpen. Bel in levensbedreigende situaties direct 112. Spoed, maar niet levensbedreigend? Bel op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 jouw eigen huisarts. Is jouw eigen huisarts gesloten? Bel dan de huisartsenpost bij jou in de buurt.

Spreekuur.nl is online én persoonlijk. Je kunt Spreekuur.nl gebruiken vanaf elke plek die je wilt, zoals thuis of op je werk. Je hoeft dus niet naar de huisarts toe. Geen wachttijd aan de telefoon of in de wachtkamer. Spreekuur wordt 100% vergoed (als je verzekerd bent). Je kunt ook zelf metingen doorgeven en bijhouden en ook kun je zelf je medisch dossier inzien.

Download de app, om gemakkelijk op elk moment van de dag advies aan te vragen en te werken aan je gezondheid.

Behandelgebieden Spreekuur.nl

klik hier voor het overzicht van de behandelgebieden!

Voor wie is Spreekuur.nl?

  • Volwassenen (16 +) en kinderen > 6 mnd (uitzondering: huidklachten vanaf 3 mnd)
  •  Minder urgente spoedzorg (U3 t/m U5 en soms ook U2)


Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

De digitale huisartsenpost en -praktijk Spreekuur.nl heeft ‘pijn op de borst’, ‘hartkloppingen’ en ‘kortademig/benauwd’, toegevoegd aan de klachten waarvoor patiënten digitale hulp kunnen zoeken. Doel is patiënten met deze klachten effectiever en sneller te triëren en door te verwijzen naar de juiste plek voor de juiste zorg. Inmiddels hebben de eerste patiënten het behandelgebied pijn op de borst doorlopen.

Lees dit nieuwsbericht hier