MedMij certificering voor Spreekuur.nl

Spreekuur.nl heeft de MedMij-certificering. Dat betekent dat wij jouw medische gegevens veilig uitwisselen met jouw huisarts en andere zorgverleners. Om de MedMij-certificering te krijgen, moeten we aan strenge eisen voldoen. Spreekuur.nl vindt veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de MedMij-certificering kregen.   

 De MedMij-certificering betekent:

  1. Dat jij zelf het overzicht hebt in je gezondheidsgegevens. En dat je ze je hele leven kunt bekijken in jouw persoonlijke deel op onze website.
  2. Dat alleen jij bepaalt welke gegevens je in je medisch dossier verzamelt. En met wie je ze deelt.
  3. Dat jouw gezondheidsgegevens volgens strenge eisen zijn beveiligd. En als zorgverleners je gegevens uitwisselen, zijn deze gegevens altijd versleuteld. Dat betekent dat ze een speciale code hebben en dat je anoniem blijft.
  4. Dat je gegevens alleen bewaard worden in je eigen medisch dossier. Alleen je huisarts kan hierbij. Je gegevens gaan dus niet naar mensen die niets met jouw zorg te maken hebben.


Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

Laatste nieuws

Nu ook voor pijn op de borst naar digitale huisartsenpost Spreekuur.nl

De digitale huisartsenpost en -praktijk Spreekuur.nl heeft ‘pijn op de borst’, ‘hartkloppingen’ en ‘kortademig/benauwd’, toegevoegd aan de klachten waarvoor patiënten digitale hulp kunnen zoeken. Doel is patiënten met deze klachten effectiever en sneller te triëren en door te verwijzen naar de juiste plek voor de juiste zorg. Inmiddels hebben de eerste patiënten het behandelgebied pijn op de borst doorlopen.

Lees dit nieuwsbericht hier